• Kategorie
  • Wszyscy jedzą naleśniki. Książka z przepisami

30.03
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-933886-2-2

Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać ziarna na mąkę, czy łatwo jest wydoić krowę oraz skąd się bierze masło. Poznacie przepisy na naleśniki z całego świata i przekonacie się, że WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI.
Smacznego!
Autor:
Agata Loth-Ignaciuk, Rozala Bisek-Szladowska
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2019
Format:
20x22
Data wydania:
2019-05-15
Status:
JEST
Wydawca:
Druganoga
Stron:
52
Wydanie:
1