-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
Symbol:
40.00
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||
Dostępność | 4 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788375835762 |
EAN | 9788375835762 |
- Opis
- Spis treści
- Autorzy: Mitek Marta (red.), Leszczyński Krzysztof (red.)
- Format: 17.0x28.0cm
- Objętość: 348
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2022
- Wydawca: Wydawnictwo SGGW
I. Technologia przetwórstwa owoców i warzyw
1. Półprodukty owocowe i warzywne
2. Produkty pomidorowe
3. Soki i nektary
4. Konserwy owocowe i warzywne
5. Fermentowane napoje winiarskie
6. Produkty słodzone
7. Metody badań surowców, półproduktów oraz produktów owocowych i warzywnych
II. Technologia przetwórstwa surowców oleistych i produkcji konserwantów spożywczych
8. Surowce oleiste
9. Oleje jadalne cz. 1
10. Oleje jadalne cz. 2
11. Tłuszcze modyfikowane
12. Margaryny
13. Majonezy
14. Preparaty białkowe
15. Koncentraty spożywcze w proszku
16. Kawa instant
III. Technologia przetwórstwa zbóż
17. Ziarna zbóż
18. Mąki
19. Kasze
20. Międzyprodukty piekarskie
21. Pieczywo
22. Wyroby z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego
23. Makarony
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże