- Kategorie
-
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165913
Symbol:
66.91
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 3 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-02-15258-0 |
EAN | 9788302152580 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Autorka omówiła m.in. znaczenie racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka oraz rolę składników pokarmowych i wody w żywieniu. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Autor:
Dorota Czerwińska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
17x24,2
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
248
Wydanie:
5