- Kategorie
-
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165920
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-32-02-15044-9 |
EAN | 9788302150449 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
W podręczniku omówiono m.in. wartości energetyczne pożywienia, wpływ procesów technologicznych na wartość produktów spożywczych, przechowywanie żywności. Ilustracje pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Autor:
Dorota Czerwińska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
17x24,5
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
232
Wydanie:
4