• Kategorie
  • Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi

Brak towaru
25.19
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-7707-255-4

Kuchnia roślinna może być bardzo smaczna i urozmaicona - wszystko zależy od sposobu przyrządzania. Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, kwiaty, łodygi, owoce, a tych zielonych jest całe mnóstwo.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisówna zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także ciepłe przekąski, zupy, dania obiadowe oraz desery. Znajdziesz tu przepis na sałatkę z jarmużu, faszerowane ogórki, krem ze szpinaku, quiche z brokułem, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.
Autor Opracowanie Zbiorowe
Oprawa twarda
Rok wydania 2018
Format 19,5x24
Data wydania 2020-10-16
Status JEST
Wydawca Olimp media
Stron 160
Wydanie 1