- Kategorie
-
Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7707-255-4 |
EAN | 9788377072554 |
Kuchnia roślinna może być bardzo smaczna i urozmaicona - wszystko zależy od sposobu przyrządzania. Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, kwiaty, łodygi, owoce, a tych zielonych jest całe mnóstwo.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisówna zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także ciepłe przekąski, zupy, dania obiadowe oraz desery. Znajdziesz tu przepis na sałatkę z jarmużu, faszerowane ogórki, krem ze szpinaku, quiche z brokułem, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2018
Format:
19,5x24
Data wydania:
2020-10-16
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Stron:
160
Wydanie:
1