• Kategorie
  • Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi

Brak towaru
27.29
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-7707-255-4

Kuchnia roślinna może być bardzo smaczna i urozmaicona - wszystko zależy od sposobu przyrządzania. Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, kwiaty, łodygi, owoce, a tych zielonych jest całe mnóstwo.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisówna zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także ciepłe przekąski, zupy, dania obiadowe oraz desery. Znajdziesz tu przepis na sałatkę z jarmużu, faszerowane ogórki, krem ze szpinaku, quiche z brokułem, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2018
Format:
19,5x24
Data wydania:
2020-10-16
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Stron:
160
Wydanie:
1