• Kategorie
  • Jedzenie przeciwko chorobie. Naukowe dowody na lecznicze działanie żywności

43.04
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Po 7 Stycznia 2026 r.
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-8252-986-9

Bestseller New York Timesa

Czy twoja dieta wspiera organizm w walce z chorobami?

Zmień sposób myślenia o jedzeniu i odkryj, jak organizm samodzielnie leczy się i regeneruje. Naucz się jeść w sposób, który wzmocni odporność i poprawi zdrowie.

Doktor William Li prezentuje naukowe dowody na korzystne działanie dla zdrowia ponad dwustu produktów spożywczych, które aktywują pięć systemów obronnych organizmu: angiogenezę, regenerację, mikrobiom, ochronę DNA oraz układ odpornościowy. Systemy te skutecznie zapobiegają nowotworom, pomagają w walce z cukrzycą, chorobami układu krążenia, autoimmunologicznymi oraz zmniejszają ryzyko demencji i innych wyniszczających schorzeń.

Książka dostarcza wiedzy i narzędzi, które pomogą ci dokonywać lepszych wyborów żywieniowych, co przełoży się na poprawę zdrowia, lepszą formę i szansę na dłuższe życie - bez konieczności rezygnowania z ulubionych potraw.

Autor oferuje również przepisy na pyszne dania, które ułatwią wprowadzenie tych zmian.

To praktyczne kompendium wyjaśniające naukę o leczeniu, profilaktyce oraz strategiach wykorzystania żywności w celu poprawy zdrowia, a także nowatorskie podejście do profilaktyki chorób i utrzymania dobrego samopoczucia.

Autor:
William W. Li
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2025
Format:
15x22,5
Data wydania:
2025-04-09
Status:
ZAPO
Wydawca:
Czarna owca
Stron:
464
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Paweł Luboński