- Kategorie
-
Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
Symbol:
33.76
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 21 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7720-764-2 |
EAN | 9788377207642 |
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Autor:
Andrzej Kozioł
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2024
Format:
13x19
Data wydania:
2024-03-25
Status:
Nowość
Wydawca:
Petrus
Stron:
250
Wydanie:
1