• Kategorie
  • Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II.

Brak towaru
48.91
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788302148309

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).

Ten bogato ilustrowany podręcznik to kompendium wiedzy o pracy w branży hotelarskiej. Szczegółowo omówiono w nim zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawiono charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisano największe sieci hotelowe, z uwzględnieniem dynamiki zmian od końca XX wieku. Zaprezentowano główne organizacje hotelarskie. Zamieszczono liczne zdjęcia najpopularniejszych hoteli świata. Wiedzę podstawową przepleciono ciekawostkami z cyklu: „Warto wiedzieć". Słowniczek terminów branżowych pozwoli uporządkować wiedzę, a pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić jej poziom.
Autor:
Opracowania Zbiorowe
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
344
Wydanie:
3