- Kategorie
-
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik
Symbol:
51.00
-8%
47.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
51
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 8 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302150388 |
EAN | 9788302150388 |
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
- Autorzy: Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka
- Format: 17.0x24.0cm
- ISBN: 9788302150388
- Objętość: 216
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2015
- Wydawca: WSiP