• Kategorie
  • Po prostu chleb. Domowe pieczywo na zakwasie krok po kroku

Brak towaru
37.62
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-271-2676-4

Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? 

Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. 

Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.

Autor:
BRENNEIS SIEGFRIED
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2023
Format:
17x22,5
Data wydania:
2023-04-21
Status:
JEST
Wydawca:
PUBLICAT
Stron:
160
Wydanie:
1