- Kategorie
-
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe
Symbol:
70.25
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 3 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-02-13632-0 |
EAN | 9788302136320 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
Autor | Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2019 |
Format | 16,8x24,2 |
Data wydania | 2022-02-21 |
Status | JEST |
Wydawca | 28284 |
Stron | 304 |
Wydanie | 5 |