- Kategorie
-
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe
Symbol:
83.67
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-02-13632-0 |
EAN | 9788302136320 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
16,8x24,2
Data wydania:
2022-02-21
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
304
Wydanie:
5