• Kategorie
  • Ramen w domu

27.13
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-66005-43-3

Przez Japończyków traktowany jako danie wyjątkowe: starannie przygotowane, a jednak proste, pożywne i przynoszące wiele doznań smakowych.

Ramen to danie przygotowane z bulionu, makaronu i dodatkowych składników, m.in. pasty miso, sosu sojowego, grzybów. Podstawą ramenu jest bulion ugotowany na czerwonym lub drobiowym mięsie.

Brian MacDuckston, autor bloga kulinarnego, kanału YouTube Ramen Adventures, programów telewizyjnych, podróżnik, jest ekspertem, jeśli chodzi o ramen.
W książce „Ramen at Home" czytelnik znajdzie sto przepisów, klasycznych oraz wariacji na temat, instrukcje, w jaki sposób przygotować ramen i wytyczne, dzięki którym jego ugotowanie zajmie niewiele czasu, oraz ciekawostki dotyczące kultury japońskiej.
Autor:
Brian Macduckston
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2020
Format:
20,5x20,5
Data wydania:
2020-03-12
Status:
JEST
Wydawca:
Poradnia K
Stron:
218
Wydanie:
1