-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów


Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12,00 zł
|
||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 9788367450683 |
- Opis
Większość dotychczasowych badań skupiała się na analizie jednej z dwóch sfer rynku ekologicznego - albo na sektorze produkcji rolnictwa ekologicznego, albo na sektorze konsumpcji żywności ekologicznej. W tej monografii znalazły się oba aspekty, co pozwala na holistyczne spojrzenie na rynek ekologiczny. (...) Dzięki połączeniu teoretycznych podstaw i aspektów praktycznych książka może służyć jako przewodnik dla tych, którzy chcą lepiej zrozumieć ten rynek i efektywnie na nim działać. Może dać im wgląd w trendy konsumenckie, strategie marketingowe, kwestie regulacyjne i inne czynniki wpływające na rozwój sektora żywności ekologicznej. dr hab. Aneta Wysokińska, prof. ASzWoj Autorzy opracowania dokonali gruntownego przeglądu literatury i aktów prawnych, a omawiając poszczególne zagadnienia, bogato zilustrowali je danymi empirycznymi (...). W omawianej monografii zaprezentowano zatem cenne, ciekawe i - co bardzo ważne - kompleksowe podejście do kwestii uwarunkowań funkcjonowania rynku żywności ekologicznej, którego rola będzie rosła nie tylko ze względu na wzrost zamożności społeczeństw, lecz także na wdrażanie koncepcji Europejskiego Zielonego Ładu i towarzyszących jej strategii. dr hab. inż. Tomasz Wojewodzic, prof. URK
- Autorzy: Smoluk-Sikorska Joanna, Wojciechowska-Solis Julia, Śmiglak-Krajewska Magdalena, Malinowski Mariusz
- Format: 15.0x21.0cm
- ISBN: 9788367450683
- Objętość: 226
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
- Rok wydania: 2024
- Wydawca: Scholar
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
51,41 zł
31,71 zł
35,87 zł
47,79 zł
51,45 zł
37,30 zł
31,94 zł
52,16 zł
52,16 zł
51,41 zł
31,71 zł
35,87 zł
47,79 zł
51,45 zł
37,30 zł
31,94 zł
52,16 zł
52,16 zł
51,41 zł
31,71 zł
35,87 zł
129,00 zł
45,00 zł
76,98 zł
29,70 zł
40,28 zł
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
40,18 zł
75,00 zł
40,18 zł
75,00 zł
40,18 zł
116,00 zł
63,00 zł
63,00 zł
161,10 zł
46,75 zł
46,75 zł
51,00 zł
21,00 zł
25,00 zł
39,00 zł
10,00 zł
25,00 zł
40,00 zł
40,00 zł
21,80 zł
21,00 zł