-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Ogrodnictwo
- Agrobiznes
- Prawo rolne
- Podręczniki
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Gołębie
- Zwierzęta domowe
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Polska przyroda
- Dla dzieci
- Kuchnia regionalna
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Inne
- Wyprzedaże
- Kategorie
-
Smaki kuchni włoskiej


Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788376607078 |
EAN | 9788376607078 |
- Opis
Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic: sery i makarony ryż i produkty zbożowe pieczywo, pizza i focaccia mięso i wędliny ryby, mięczaki i skorupiaki warzywa i owoce zioła, przyprawy i dodatki typowe torty, ciasta i ciastka lody i czekolada, kawa i wino.
- Autorzy: Galimberti Umberto, Ballarini Giovanni
- Format: 27.5x36.0cm
- ISBN: 9788376607078
- Objętość: 368
- Oprawa: Twarda z obwolutą
- Rok wydania: 2013
- Tłumacze: Firewicz Ewa, Jamrozik Iwona
- Wydawca: Jedność
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
- Polecamy
45.52
44.62
40.70
132.50
127.50
27.00
56.00
65.50
49.00
50.00
49.00
45.00
85.00
29.00
19.00
19.00
19.00
44.00
59.00
44.00
20.00
30.00
87.15
31.40
44.55
55.89