- Kategorie
-
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Symbol:
35.00
-19%
28.35
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
35
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 3 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788370737665 |
EAN | 9788370737665 |
Zastanawiałeś się kiedyś jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Książka "Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" odkrywa je przed Tobą!
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
- Autorzy: Franz Siegfried Wagner
- Format: 15.0x21.5
- Objętość: 136
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2021
- Wydawca: Multico
W treści książki:
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety