• Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

35.00 -15% 29.75
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 13
Kurier DPD 15.5
Poczta Polska 16
Dostępność 10 szt.
ISBN 9788370737665
Zastanawiałeś się kiedyś jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? 
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. 
Książka "Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" odkrywa je przed Tobą!
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? 

Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

  • Autorzy: Franz Siegfried Wagner
  • Format: 15.0x21.5
  • Objętość: 136
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2021
  • Wydawca: Multico

W treści książki:

- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety