• Kategorie
  • Zeszyt GASTROnomiczny Zbiór zadań praktycznych Kwalifikacja HGT.12. Część 2

56.11
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 9788302219030

Zeszyt GASTROnomiczny.
Zbiór zadań praktycznych.
Kwalifikacja HGT.12.
Zeszyt ćwiczeń do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2
Zeszyt GASTROnomiczny.
Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.

Różnorodne typy zadań - zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej - stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.

Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.

Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.

Autor:
Joanna Duda,Sebastian Krzywda
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2024
Format:
17x24
Data wydania:
2024-09-18
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Stron:
296