• Kategorie
  • BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI MLEKA SUROWEGO

Brak towaru
38.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788371605963

Każdego dnia na świecie uzyskuje się blisko 2 miliony ton mleka. Polska jest znaczącym jego producentem. Sukces ekonomiczny mleczarstwa jest funkcją wysokiej jakości mleka i jego przetworów osiąganych możliwie najmniejszymi kosztami. Nie jest to łatwe i wymaga głębokiej, interdyscyplinarnej wiedzy. W książce przedstawiono najważniejsze zagadnienia związane z nowoczesną bioinżynierią produkcji mleka.

Opracowanie jest adresowane przede wszystkim do studentów uniwersytetów rolniczych i inżynierów.

  • Autorzy: Marian Lipiński
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Objętość: 249
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2010
  • Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu