- Kategorie
-
Biotechnologia żywności


Symbol:
86582000100KS
66.99
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 9788301193621 |
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
- Autorzy: Włodzimierz Bednarski, Arnold
- Format: 16.0x23.0cm
- ISBN: 9788301193621
- Objętość: 498
- Oprawa: Miękka
- Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
- Rok wydania: 2017
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN