- Kategorie
-
Badanie towarów spożywczych


Symbol:
93301700100KS
74.00
-11%
65.91
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 9788301200473 |
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: -mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
- Autorzy: Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
- Format: 16.5x23.5cm
- Format: 16.5x23.5
- ISBN: 9788301200473
- Objętość: 300
- Objętość: 414
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2018
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN