• Kategorie
  • Badanie towarów spożywczych

79.00 -15% 67.31
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
79
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19
Dostępność 31 szt.

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: -mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

  • Autorzy: Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Format: 16.5x23.5
  • ISBN: 9788301200473
  • Objętość: 300
  • Objętość: 414
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2018
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN