-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna
Symbol:
90266400100KS
89.00
-11%
79.27
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
89
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność | 11 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788301197599 |
- Opis
Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym. Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
- Format: 16.5x23.5cm
- ISBN: 9788301197599
- Objętość: 390
- Oprawa: Miękka
- Redakcja: Świderski Franciszek
- Rok wydania: 2021
- Rok wydania: 2022
- Rok wydania: 2023
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże