• Kategorie
  • Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

89.00 -11% 79.27
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
89
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 11 szt.

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym. Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788301197599
  • Objętość: 390
  • Oprawa: Miękka
  • Redakcja: Świderski Franciszek
  • Rok wydania: 2021
  • Rok wydania: 2022
  • Rok wydania: 2023
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN