• Kategorie
  • Domowe wędzenie żywności

44.99 -26% 33.23
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
26.54
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 31 szt.

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

  • Autorzy: Anderson Warren B.
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788381513746
  • Objętość: 256
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Rok wydania: 2024
  • Tłumacze: Kwiecień-Maniewska Olga
  • Wydawca: RM