-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Króliki Towarowa produkcja mięsna
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788309018216 |
EAN | 9788309018216 |
- Opis
Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.
- Autorzy: Barabasz Bogusław, Bieniek Józef
- Format: 14.5x20.5cm
- ISBN: 9788309018216
- Objętość: 132
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2004
- Rok wydania: 2003
- Wydawca: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże