Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Ogrodnictwo
- Agrobiznes
- Prawo rolne
- Podręczniki
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Gołębie
- Zwierzęta domowe
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Polska przyroda
- Dla dzieci
- Kuchnia regionalna
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Inne
- Wyprzedaże
- Kategorie
-
Króliki Towarowa produkcja mięsna


49.00
-14%
42.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
42
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788309018216 |
EAN | 9788309018216 |
- Opis
Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.
- Autorzy: Barabasz Bogusław, Bieniek Józef
- Format: 14.5x20.5cm
- ISBN: 9788309018216
- Objętość: 132
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2004
- Rok wydania: 2003
- Wydawca: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
- Polecamy
49.95
-9%
45.52
45.52
69.00
-35%
44.62
44.62
54.90
-26%
40.70
40.70
149.00
-11%
132.50
132.50
150.00
-15%
127.50
127.50
29.00
-7%
27.00
27.00
59.00
-5%
56.00
56.00
74.00
-11%
65.50
65.50
55.00
-11%
49.00
49.00
55.00
-9%
50.00
50.00
55.00
-11%
49.00
49.00
49.90
-10%
45.00
45.00
99.00
-14%
85.00
85.00
39.90
-27%
29.00
29.00
24.99
-24%
19.00
19.00
24.90
-24%
19.00
19.00
29.90
-36%
19.00
19.00
49.80
-24%
38.00
38.00
59.00
-25%
44.00
44.00
79.00
-25%
59.00
59.00
25.00
-20%
20.00
20.00
59.00
-5%
56.00
56.00
166.00
44.00
-9%
40.00
40.00
44.00
-9%
40.00
40.00
96.00
199.00
-11%
176.95
176.95
39.00
-23%
30.00
30.00