• Kategorie
  • Króliki Towarowa produkcja mięsna

49.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 5 szt.
ISBN 9788309018216

Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.

  • Autorzy: Barabasz Bogusław, Bieniek Józef
  • Format: 14.5x20.5cm
  • ISBN: 9788309018216
  • Objętość: 132
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2004
  • Rok wydania: 2003
  • Wydawca: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne