-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Czynniki decydujące o jakości jabłek
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||
Dostępność | 4 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788361438250 |
EAN |
- Opis
Książka wydana pod zbiorową redakcją prof. Eberharda Makosza (TRSK, Lublin). Autorami testów są: prof. Augustyn Mika (ISK, Skierniewice), prof. Kazimierz Tomala (SGGW, Warszawa) oraz Mariusz Podymniak, Monika Strużyk i Tomasz Werner z wydawnictwa Plantpress. Zawarte w publikacji informacje poruszają najważniejsze zagadnienia związane z uprawą jabłoni, które mają istotny wpływ na jakość produkowanych w sadzie jabłek (m.in. przygotowania stanowiska, wybór odmiany i materiału szkółkarskiego, cięcie, przerzedzanie chemiczne i mechaniczne, nawożenie). Znajdują się w niej także zalecenia dotyczące wyznaczania prawidłowego terminu zbioru jabłek i warunków i przechowywania, a także oceny jakości jabłek dokonywanej przez konsumentów. W pozycji tej przedstawione są także zalecenia działających na rynku firm, które w swojej ofercie mają kompleksowe programy nawożenia jabłoni.
- Autor: red. E. Makosz
- Rok wydania: 2010
- Liczba stron : 136
- Oprawa: miękka,
- Wymiary: 175 x 240 mm
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże