• Kategorie
  • Mikrobiologia żywności

Brak towaru
39.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788371605369

Książka zawiera podstawowe informacje dotyczące zagadnień związanych z mikrobiologią żywności. Omawiane tematy zostały podzielone na dwa działy: Mikrobiologia ogólna oraz Mikroflora żywności i metody jej wykrywania.

Książka zawiera również zestaw ćwiczeń, poświęcony omawianej tematyce. Choć została napisana przede wszystkim dla studentów, może być także wykorzystana przez wszystkie osoby zainteresowane tą tematyką.

 

  • Autorzy: Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Objętość: 157
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2014
  • Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu