- Kategorie
-
Tajniki suszenia żywności. Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
Symbol:
28.51
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7579-798-5 |
EAN | 9788375797985 |
Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
• zalet domowego suszenia żywności
• mechanizmu działania dehydratora
• wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
• zasad bezpieczeństwa żywnościowego
• metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
• produktów najlepiej nadających się do suszenia
• czynników wpływających na czas suszenia żywności
• sposobów przygotowywania żywności do suszenia
• przechowywania wysuszonych produktów
Autor | Michelle Koegh |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2020 |
Format | 20,1x22 |
Data wydania | 2021-05-24 |
Status | JEST |
Wydawca | Galaktyka |
Stron | 192 |
Wydanie | 1 |
Tłumaczenie | Ewa Kleszcz |