• Kategorie
  • Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

89.00 -15% 75.83
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
89
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 51 szt.
ISBN 9788301182090

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

  • Autorzy: Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788301182090
  • Objętość: 418
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2015
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN